SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 500g
SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 250g
Dostępny
waga: 250 g
cana: 6,00 zł (24,00 zł / 1000 g)
cana: 6,00 zł (24,00 zł / 1000 g)
SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 500g
Dostępny
waga: 500 g
cana: 11,00 zł (22,00 zł / 1000 g)
cana: 11,00 zł (22,00 zł / 1000 g)
Sprawdź formy dostawy i płatności
Kurier InPost przedpłata 13.00 zł
Kurier InPost pobranie 16.00 zł
Paczkomaty InPost 9.50 zł
SKÓRKA POMARAŃCZOWA głównie używana w cukiernictwie jako składnik i ozdoba ciast. Często też przyozdabiane są nimi desery.
Strefa bakalii
Rodzaj opakowania | Torebka stojąca typu DOYPACK z zamknięciem strunowym |
Skład | skórka pomarańczowa (56%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: E330, substancja konserwująca: E 202, E 223, aromat. Zawiera siarczany |
Kraj Pochodzenia | Polska |
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna | 979kJ/ 243kcal |
Tłuszcze (w tym nasycone) | 0,12g (0g) |
Węglowodany (w tym cukru) | 60g (52g) |
Błonnik | 6,3g |
Białko | 0,65g |
Sól | 0,25g |
Sposób przechowywania | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. |
Alergeny | Produkt może zawierać: orzechy ziemne i inne orzechy, gorczycę, soję, sezam, zboże zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę jaj, seler. |
Kategorie | Bakalie, owoce kandyzowane |
Opinie (0)